• professional manufacturer  of pipeline industry
  • the best quality
  • leading manufacturer of fiberglass industry in china
  • timg

About Interry

Our company wis support trampil lan bakat profesional, sing nulung kita ing nyediakake produk kualitas unggul lan dipercaya layanan kanggo klien. Ing tim kita, kita kudu dodolan managers, personel administratif, buruh produksi, pengontrol kualitas lan wong liya. Padha kabeh ahli ing karya sing, ngewangi kita ing mbeta metu pangolahan produksi produksi lan kirim ing proses efisien. Thanks kanggo tim kita 'karya hard, kita wewenang kang manggoni klien' panjaluk akeh ing wektu.

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.