FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Kowe iku sapa?

pabrik kita dumunung ing lor China. We gawé adat digawe tahan karat produk serat kanggo komersial, industri lan toyo ingkang kabucal Aplikasi.

Apa sing Manufaktur utawa perusahaan komersial?

Kabeh produk kasedhiya ing kita situs sing digawe ing pelatihan kita dhewe.

Aku bisa njaluk dhaftar rega?

Minangka Produsèn, biasane, aku ora ngirim price list, nanging ngirim prices lan informasi liyane miturut item rinci kasengsem ing. Mangga marang kita rincian informasi sampeyan pengin ngerti, kalebu item sing kasengsem lan ngirim iku kanggo kita dening email, banjur kita bakal reply karo informasi sing pengin ngerti ing 24 jam.

Apa supaya minimal?

Gumantung ing project.We Panjenengan nyaranake ora kurang saka 1000USD ing wawasan saka shipping transportasi.

Carane prices Panjenengan bisa dadi diakses?

Kita punika prodhusèn sarta distributor produk kita, ana biaya tambahan lan prices kita tetep banget cukup.

mode kang pembayaran Ditampa biasane?

Transfer Bank (T / T) lan L / C ing ngarsane

duit kang diijini kanggo pembayaran?

Transaksi bisa digawe ing dolar Amérika (USD), Euros (EUR) lan CNY (RMB).

Kowe kapal produk kanggo kabeh negara?

Ya, kita apa. Sawise manggonke supaya sampeyan bakal langsung nampa konfirmasi e-mail. Sawise nampa pembayaran ing advance, pesenan bakal digawe lan dipunkintun tanpa wektu tundha ing wektu cedhak bisa.

Suwene iku njupuk kanggo ngirim supaya sandi kanggo ing AS lan Eropah?

Miturut kapal segara, iku njupuk bab siji sasi.

Aku duwe pitakonan sing ora kadhaptar kene. Opo seng tak lakoni ?

Mangga kontak kita lan kita aja paling kita ngewangi sampeyan.

Arep digarap US?