Interry tank lenga lapisan kaping pindho isi ing kesenjangan, dibangun ing negoro paling gedhé SF lapisan kaping pindho basa tank lenga

7th Aug, 2014, China Daily edition kapitu kacarita ing Interry lapisan kaping pindho tank lenga.

Bubar, 200 Unit pindho nawakke lenga lapisan sing Interry diprodhuksi kanggo cabang China Petroleum & Kimia padha resmi layang, syarat transportasi barang berbahaya. Interry SF tank lenga lapisan kaping pindho kapasitas produksi taunan ngancik 3000 Unit, saiki Beijing Interry Co., Ltd. dadi paling gedhé basa produksi tank lenga SF lapisan gandha ing negoro.


wektu Post: Aug-07-2014