• professional manufacturer  of pipeline industry
  • the best quality
  • leading manufacturer of fiberglass industry in china
  • timg

за Interry

Нашата компанија има поддршката на квалификувани и талентирани професионалци, кои ни помогне во обезбедување на супериорен квалитет на производите и сигурен услуги на клиентите. Во нашиот тим, имаме менаџери за продажба, административниот персонал, производство работници, квалитетни контролори и други луѓе. Сите тие се умешен во нивната работа, која ни помага во извршувањето на процесот на производство продукција и пост на ефикасен начин. Благодарение на нашиот тим "напорна работа, ние се надлежни за исполнување на клиентите зголемената барањата на време.

За информации во врска со нашите производи и ценовникот, Ве молиме да го напуштите вашиот e-mail на нас и ние ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.