Југо-на-Северна пренасочување вода канцеларија посета на Interry

На 22 -ри  април, 2018 година. Држава Јужна до Северна пренасочување вода официјална дојде на компанијата да изврши увид во квалитетот на 3 -ти  изградбата единица проектот, заедно со генералниот директор Xin Zhuang.


Време на мислењето: Април-22-2018