• professional manufacturer  of pipeline industry
  • the best quality
  • leading manufacturer of fiberglass industry in china
  • timg

Rreth Interry

Kompania jonë ka përkrahjen e profesionistëve të aftë dhe të talentuar, të cilët na ndihmojnë në ofrimin e produkteve të kualitetit të lartë dhe shërbimeve të besueshme për klientët. Në ekipin tonë, ne kemi menaxherët e shitjeve, personeli administrative, punëtorët e prodhimit, kontrollorët e cilësisë dhe njerëz të tjerë. Ata të gjithë janë të aftë në punën e tyre, duke na ndihmuar në kryerjen e prodhimit dhe post proceset e prodhimit në mënyrë efikase. Në sajë të ekipit tonë 'punë e vështirë, ne jemi të aftë për të përmbushur e klientëve kërkesat në rritje në kohë.

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.