• professional manufacturer  of pipeline industry
  • the best quality
  • leading manufacturer of fiberglass industry in china
  • timg

ngeunaan Interry

parusahaan urang boga rojongan ti terampil sarta berbakat professional, anu mantuan kami dina méré produk kualitas punjul sarta jasa dipercaya pikeun klien. Dina tim urang, urang kudu manajer jualan, tanaga administrasi, pagawe produksi, Controllers kualitas sarta jalma séjén. Éta kabéh téh pinter dina karya maranéhanana, nulungan urang di bawa kaluar prosés produksi produksi jeung pos dina ragam efisien. Hatur nuhun ka Tim kami 'gawé teuas, kami kompeten tina minuhan klien' tungtutan tumuwuh dina waktu.

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.