Interry tank minyak lapisan ganda eusian sela, diwangun dina nasional panggedena SF lapisan ganda base tank minyak

7 Aug, 2014, Cina Daily édisi katujuh dilaporkeun dina Interry lapisan ganda tank minyak.

Anyar, 200 unit ganda tanghi minyak lapisan nu Interry dijieun pikeun cabang Cina Perminyakan & Kimia éta resmi pangiriman, minuhan sarat tina angkutan barang bahaya. Interry SF tank minyak lapisan ganda kapasitas produksina taunan ngahontal 3000 unit, ayeuna Beijing Interry Co., Ltd. jadi panggedena base produksi tank minyak SF lapisan ganda dina nasional.


waktos pos: Aug-07-2014