Kidul-to-Kalér mangga buka kantor cai diversion mun Interry

Dina 22 nd  April, 2018. Kaayaan Selatan-to-Kalér resmi cai diversion datang ka parusahaan keur mariksa kualitas sahiji 3 Rd  konstruksi Unit proyék, dipirig ku General Manajer Xin pameget.


Pos waktos: Apr-22-2018